Olet tässä: Yritys » Ajankohtaista
12.2.2014
« Näytä kaikki tiedotteet

Porsastuotannon seurantatietojen lähetys Figen –tietokantaan

- WinPig.net -ohjelma ei tue tietojen lähetystä


Porsastuotannon seurantatietojen säännöllinen lähettäminen Figen Oy:n tietokantaan auttaa tilaa tuotannon seurannassa, vertailussa ja eläinaineksen valinnassa, minkä lisäksi se on MP-ohjelman mukaisen tuotannon perusedellytys. Seurantatietoja käytetään mm. MP-indeksien ja Snellmanin porsastuotannon kehittämislisien laskennan perusteena.
Porsastuotannon seurantatietoja voi lähettää Figen -tietokantaan Winpig 4.53 -ohjelmalla ja Potkalla. Potkan nykyisen version saa maksutta käyttöönsä, mutta ohjelmaa ei enää jatkokehitetä. Potka toimii pääsääntöisesti moitteetta, mutta tietokoneen käyttöjärjestelmästä riippuen asennuksessa tai käytössä saattaa ilmetä ongelmia. Näissä tapauksissa ottakaa yhteyttä Figenin neuvontaan.
AgroSoft Oy on ilmoittanut ottavansa uuden WinPig.net -ohjelman käyttöön kevään 2014 aikana. Porsastuotannon seurantapalveluun kuuluvien tai liittymistä suunnittelevien tuottajien ei kuitenkaan tule hyväksyä päivitystä uuteen WinPig.net -ohjelmaan, koska se ei tue tietojen lähettämistä Figen -tietokantaan. Toisin sanoen tietojen lähettäminen ei onnistu.
Figen kehittää parhaillaan uutta porsastuotannon seurantaohjelmaa, joka sisältää tallennettujen tietojen päivityksen Figen -tietokantaan. Tiedotamme kehitystyön tuloksista myöhemmin vuoden 2014 aikana.