Olet tässä: Yritys » Ajankohtaista
29.4.2014
« Näytä kaikki tiedotteet

Uusia karjunsiemenasiakkaita USA:ssa

Suomalainen sianjalostus pärjää hyvin USA:ssa. Vuoden 2014 kevään aikana Figen Oy on saanut kaksi uutta ja merkittävää karjunsiemen-asiakasta USA:sta. Ensimmäinen toimitus lähti heti pääsiäisen jälkeen 22.4. ja annokset leviävät logistiikkakumppanin kautta neljälle keskisuurelle jalostustilalle Illinoisin ja Indianan osavaltioissa.

Seuraava asiakas, jonka ostot alkavat kesäkuussa, sijaitsee Kansasin osavaltiossa. Asiakas kävi juuri ennen pääsiäistä tarkistamassa Figenin komeat huippukarjut ja piti näkemästään: karjumme ovat selvästi hyvinvoivia ja kunnossa rakenteeltaan. Asiakas on globaalisti toimiva jalostusalan konserni, jolla on jalostustoimintaa Euroopassa, USA:ssa, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa.

Asiakkaidemme pääargumentit ovat hyvin linjassa valitsemamme strategiamme kanssa: heitä kiinnostaa tasapainoisesti kehitetty porsastuotanto, hyvä kasvu, korkea lihakkuus ja hyvä rehunhyötysuhde. Eläinten hyvä terveys on jenkkiostajille elintärkeää: se, että Suomessa ei ole koskaan ollut PRRS:iä ja että sen torjunta on tehokasta, antoi meille ison plussan.