Olet tässä: Yritys » Ajankohtaista
2.6.2009
« Näytä kaikki tiedotteet

Sianjalostus ja karjunsiementuotanto yhdistyivät

Faba-ketju on viimeaikoina uudistunut voimakkaasti jalostusohjelman optimointia ja sika-aineksen ohjausta tavoitellen. Viimeisimpänä vuorossa on ollut organisaatio - Faba Jalostuksen sikaliiketoiminnot siirtyivät FABA Sika Oy:lle 1.6.2009 alkaen. Liiketoimintasiirron seurauksena FABA Sika Oy:stä on syntynyt täyden palvelun yhtiö sikatiloille: muutoksen myötä sianjalostuksen suunnittelu ja ohjaus, jalostusneuvonta, sikatarkkailu, eloeläinvälitys ja karjunsiementuotanto toimivat samassa yrityksessä.

Liiketoimintasiirron myötä FABA Sika Oy:n hallinto uudistui osittain. Hallituksen puheenjohtajana toimii Ari Ukkonen Punkalaitumelta ja varapuheenjohtajana Arja Nokso Ilmajoelta. Muita hallituksen jäseniä ovat Pekka Eskelinen Sonkajärveltä, Timo Ikola Isokyröstä, Tarja Surakka-Luostarinen Liperistä, Simo Takku Punkalaitumelta ja Sami Yli-Rahnasto Kauhajoelta.

Liiketoimintasiirron kunniaksi meillä on myynnissä erittäin edullisia ensikkopaketteja. Lisäksi kesäkuun aikana uudet asiakkaat voivat tilata jalostusneuvojiltamme viiden ensikon ilmaisen testauksen. Sikakauppaan tai testaukseen liittyen ota yhteyttä alueesi jalostusneuvojaan tai soita numeroon 020 747 2061.

Lisätietoja: Timo Serenius puh: 040-5242420, s-posti: timo.serenius@faba.fi tai Jussi Peltokangas puh: 040-3115800, s-posti: jussi.peltokangas@fabasika.fi .