Olet tässä: Siementilaus » www-tilauksen ohjeet » Nimetyn karjun tilaaminen

Kun tilaat nimettyä karjua

 1. Kirjaudu sisään järjestelmään vihreän yläpalkin Kirjaudu järjestelmään -painikkeen kautta. Palaa kirjauduttuasi aloitussivulle esim. Hae karjuja käyttölistalta -painiketta näpäyttämällä.
 2. Valitse Rajaa hakua -alavetovalikoista oikea rotu ja ottopäivä. Halutessasi voit rajata hakua myös muilla ominasuuksilla tai hakea yksittäisen karjun kirjoittamalla sen nimen Karjun nimi -kenttään.
 3. Näpäytä Hae-painiketta.
 4. Valitse hakutuloksesta haluamasi karju ja näpäytä rivin lopussa olevaa Tilaa-painiketta.
 5. Anna haluamasi annosmäärä tilauslistan Annosmäärä-kenttään.
 6. Jos halut tilata toista karjua, palaa hakutulokseen Lisää tuotteita tilauslistalle -painikkeella tai tee uusi haku (Hae karjuja käyttölistalta).
 7. Jos haluat määritellä tilaamallesi karjulle varakarjun (suositeltavaa) tee haku kuten edellä ja näpäytä hakutuloksessa haluamasi varakarjun nimeä. Näpäytä Lisää varakarjuksi -painiketta ja sen jälkeen XXXX varakarjuksi -painiketta sen karjun kohdalla, jolle haluat varakarjun määritellä.
 8. Kun kaikki haluamasi annokset ovat tilauslistalla, tarkista ovatko toimituspaikka ja -päivä oikein. Muuta niitä tarvittaessa valitsemalla oikeat vaihtoehdot alasvetovalikoista. Jos haluat kuriiritoimituksen kotisoitteeseen, näpäytä Kuriiritoimitus kotiosoitteeseen -ruutua.
 9. Kun tiedot ovat oikein, näpäytä Tilaa tuotteet -painiketta.
 10. Tarkista vielä tilauksen sisältö. Jos haluat tekstiviesti- tai sähköpostikuittauksen tilauksen käsittelyyn otosta, anna GSM-numerosi/sähköpostiosoitteseesi ko. kenttään, mikäli kenttä on tyhjä. Kuittauksen tulon voit estää tyhjentämällä ko. kentän.
 11. Näpäytä Vahvista tilaus -painiketta.