Olet tässä: Sikakauppa

Sikakauppa

Emakkoaineksen uudistus on nyt helppoa! Figen Oy on panostanut ostamisen helppouteen. Huomaa myös, että välittämiemme sikojen mukana toimitamme sikojen polveutumistodistukset, joista selviää sekä sukutausta että perinnöllinen taso. Emme siis välitä ainoastaan ensikoita tai karjuja - välitämme samalla erinomaista Figen genetiikkaa.

 

Tilaa siementä internetin kautta

Helpointa sika-aineksen tilaaminen on internetin kautta. Voit tilata karjun siementä Karjuaseman tilausjärjestelmän kautta

 

Figenin siitoseläimet tilataan Anelman kautta

Siitoseläinten välitys Snellmanin Lihanjalostuksen sopimustiloille ohjataan Anelman kautta. Siitosporsaat sekä testatut ja tiineet ensikot tilataan jatkossa aina Anelman kautta. Tuottaja kirjaa Anelmaan siitoseläinten tilauksen, johon myös sitoutuu.

Tarvittaessa kenttähenkilöstömme avustaa siitoseläintilauksen tekemisessä. Uudistustarve voidaan todeta ja tilaus laittaa järjestelmään esim. tilakäynnin tai MP-sisun tekemisen yhteydessä.

Kun tilaus on jätetty, Minna Kumpu-Huhtala ottaa yhteyttä tilaan, vahvistaa toimitettavat siitoseläimet, niiden toimitusajankohdan ja hinnan, sekä järjestää kuljetuksen logistiikan kanssa.

Karjut tilataan myös Anelman kautta. Karjujen valintatyön ja hinnoittelun hoitaa Längelmäen henkilöstö.

Tilakohtaisessa neuvonnassa emakkotiloja ohjataan Snellmanin uudistusmallien hyödyntämiseen.

Snellmanin ulkopuolisten tuottajien kohdalla toivomme, että otatte suoraan yhteyttä siitoseläinvälittäjiimme.

Ensikot: Minna Kumpu-Huhtala, puh. 044 7966 762
Karjut: Längelmäen testiasema, puh. 040 7539 693