Sök på webbplatsen

Figen Logotype

Galtstationens leveransdagar ändrar

Galtstationens produktion övergår från fem till tre dagar per fr.o.m. vecka 42. Detta betyder konkret att produktionen avslutas på söndagar efter 16.10.2022. Därefter sker seminproduktionen endast tre dagar i veckan: på måndag, tisdag och torsdag.

MA-galtar i produktionen må, to → PostNord leverans ti, on, fre

MU-galtar i produktionen må, ti, to → PostNord leverans ti, on, fre

Muskeligaltar är i produktion under alla tre produktionsdagar, medan moderlinjernas Matriarkka-galtar är i produktion endast på måndag och torsdag. Hemleveransen med PostNord sker enligt normala rutter på tisdag, onsdag och fredag. Till kunder i östra Finland sker leveranserna med en dags fördröjning, detta meddelas närmare till de kunder som berörs.

Den främsta orsaken till produktionsförändringen är att ingen fungerande logistik längre utlovas under veckosluten. Dessutom eftersträvar vi också kostnadsinbesparingar i seminproduktionen.

En positiv förändring för kunden är att urvalet av Matriarkka-galtar förbättras. Vi utreder samtidigt alternativa logistiklösningar för att förbättra betjäningen. Eventuella avvikande tillämpningar under längre helger, såsom jul, påsk mm. meddelas separat.

Tilläggsuppgifter ger Galtstationens produktionschef Juha Mäkelä, juha.makela@figen.fi, tel. 040 547 6690.

Figen Ab

Huvudkontor

Granholmsvägen 1

68600 JAKOBSTAD

Tfn: 06 786 6111

info@figen.fi

» Fler kontaktuppgifter

Galtstationen

Pykärintie 15

62395 PETTERINMÄKI

Muskelisvinhuset

Pykärintie 101

62395 PETTERINMÄKI

KAUHAVA

Längelmäki teststation

Mettisuontie 49
35400 LÄNGELMÄKI

FIgen Halsua

Venetjärventie 65
69510 HALSUA

» Integritetspolicy