Hae sivustolta

Figen Logotype

Karjuaseman toimituspäivät muuttuvat

Karjuaseman tuotanto muuttuu viidestä kolmeen päivään viikolla 42. Tämä tarkoittaa käytännössä, että tuotanto sunnuntaisin päättyy 16.10.2022 jälkeen. Tästä eteenpäin siementuotanto tapahtuu vain kolmena päivänä viikossa: maanantaina, tiistaina ja torstaina.

MA-karjut tuotannossa ma, to → PostNord toimitus ti, ke, pe (Itä-Suomessa ke, to)

MU-karjut tuotannossa ma, ti, to → PostNord toimitus ti, ke, pe (Itä-Suomessa ke, to)

Muskeli-karjut ovat tuotannossa kaikkina kolmena tuotantopäivänä. Sen sijaan Matriarkka-karjut ovat tuotannossa vain maanantaisin ja torstaisin. Kotiintoimitus PostNordin kautta tapahtuu normaalien reittien kautta tiistaisin, kesiviikkoisin ja perjantaisin. Itä-Suomen asiakkaille toimitus tapahtuu yhden päivän viiveellä, tämä ilmoitetaan asiakaskohtaisesti tarkemmin.

Pääasiallinen syy muutokseen on, että viikonloppuisin ei ole enää luvassa toimivaa logistiikkaa. Samanaikaisesti tavoittelemme kustannussäästöjä siementuotannossa.

Positiivinen asia on, että Matriarkka-karjujen valikoima paranee samalla. Haluamme myös selvittää vaihtoehtoisia logistiikkaratkaisuja palvelun parantamiseksi. Mahdolliset poikkeavat käytännöt pitkien juhlapyhien aikana (joulu, pääsiäinen ym.) ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja antaa Karjuaseman tuotantopäällikkö Juha Mäkelä, juha.makela@figen.fi, puh. 040 547 6690.

Figen Oy

Pääkonttori

Kuusisaarentie 1

68600 PIETARSAARI

Puh: 06 786 6111

info@figen.fi

» Lisää yhteystietoja

Karjuasema

Pykärintie 15
62395 PETTERINMÄKI

Muskelisikala

Pykärintie 101
62395 PETTERINMÄKI

KAUHAVA

Längelmäen testiasema

Mettisuontie 49
35400 LÄNGELMÄKI

Figen Halsua

Venetjärventie 65
69510 HALSUA

» Tietosuojakäytäntö